TRIENNALE BRUGGE 2021 - TraumA
(7)

Na twee succesvolle edities in 2015 en 2018 wordt de Brugge opnieuw decor voor hedendaagse kunst en architectuur. Van mei tot oktober 2021 neemt een parcours met internationale installaties je mee naar plekken die laveren tussen droom en realiteit, tussen waan en werkelijkheid.

 • Hedendaagse kunst
 • architectuur
 • Historische binnenstad
Duur2 Uren
Deelnemer1 gids voor 1 - 16 personen 2 gidsen voor 17 - 32 personen 3 gidsen voor 33 - 48 personen (het maximaal aantal toegelaten personen per gids is afhankelijk van de coronamaatregelen die op de datum van het bezoek gelden)
Belangrijke informatie

Afspraakplaats: te bepalen via overleg met info@bruges-guides.com

Meer informatie

TRIENNALE BRUGGE 2021: tussen droom en werkelijkheid Na twee succesvolle edities in 2015 en 2018 wordt Brugge opnieuw decor voor hedendaagse kunst en architectuur. Van mei tot september 2021 neemt een parcours met internationale installaties je mee naar plekken die laveren tussen droom en realiteit, tussen waan en werkelijkheid. TraumA is het thema voor Triënnale Brugge 2021. Een bezoek met Gidsenbond Brugge zorgt voor een optimale beleving.Met TraumA duikt de triënnale in de ‘uncanny’ geschiedenis en realiteit van Brugge. Historische lagen worden blootgelegd, vergeten of verborgen verhaallijnen besproken. Deze editie verkent de dunne lijn tussen droom en trauma, tussen paradijs en hel. Het speelt in op de verbeelding, op de pracht en de praal, maar ook op het ‘unheimliche’ dat er ondergronds aanwezig is. Want hoewel Brugge voor velen een droombestemming lijkt, sluimert er in deze picture-perfect-wereld ook armoede, eenzaamheid, vervuiling of angst. Triënnale Brugge 2021: TraumA balanceert tussen het aanwezige en het verborgene. Met een parcours van sculpturale, architecturale en organische creaties komt het tegemoet aan een viering van de veelzijdigheid en beweeglijkheid van deze stad. Tussen privé en publiek. Tussen droom en nachtmerrie. De triënnale wandelingen (of fietstochten) met gids duren 2 uur en worden aangeboden in 4 mogelijke talen (N/FR/EN/DU) voor families en groepen tot max. 20 personen. Wij volgen de geldende coronamaatregelen.

7 beoordelingen
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Zeer interessant. Goed gedocumenteerde gids.
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Geen problemen
Vlotte afhandeling van de boeking
Een aanrader, ook voor groepen die minder vertrouwd zijn met moderne kunst.
van Herman Vandaele op 20-09-2021
Excellente visite avec une excellente guide : Nicole Loncke
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Je recommande chaudement cette visite.
van Anne-Marie Blandin de Chalain op 14-09-2021
????????????????
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Tout s'est très bien passé, un seul bemol : le manque de précision quant au lieu de rdv.
Mais la promenade dans une ville de Bruges moins fréquentée, plus calme mais toujours aussi jolie valait la peine malgré le mauvais temps
Last but not least, les compétences de notre guide, tant en matière linguistique que culturelle sont à louer.
Merci à elle
van Vincent Jacqmin op 24-08-2021
4.55/5
vanaf
€ 80,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.
Kies uw taal
Betaal in uw valuta
EUR - Euro
Verdere aanbiedingen
BRUGGE DIE SCHONE
BRUGGE DIE SCHONE
vanaf € 80,00
BRUGSE SAGEN EN LEGENDEN
BRUGSE SAGEN EN LEGENDEN
vanaf € 80,00
BRUGGE VOOR WIE BRUGGE KENT
BRUGGE VOOR WIE BRUGGE KENT
vanaf € 80,00