Rondleiding Gruuthusemuseum 2020

In 2019 opende een van Brugges mooiste monumenten opnieuw de deuren, na een grondige renovatie. In het stadspaleis van de heren van Gruuthuse maak je kennis met de vele verhalen van de stad. Haar rijke geschiedenis toont zich in wandtapijten, schilderijen, archiefstukken, kant en zilverwerk.

  • Geschiedenis
  • Stad
  • Gruuthuse
Niet inbegrepen

Museumtickets niet inbegrepen in de prijs : ter plaatse aan de kassa nog aan te kopen. Volwassenen: 12 euro (vanaf 15 personen 10 euro).

Duur2 Uren
DeelnemerMaximum 20 deelnemers per gids
Belangrijke informatie

Uiterlijke boekingstermijn: : 7 dagen vóór uw bezoek.

Gekochte tickets kunnen niet geannuleerd worden noch terugbetaald.

Gelieve minstens 10 minuten op voorhand aanwezig te zijn.Per tijdsblok van 20 minuten kan maximaal 1 gids gereserveerd worden. 2 gidsen nodig? Kies dan 2 verschillende tijdsblokken. Indien u een voorkeur heeft voor een gidsenvereniging dan kunt u dit opgeven in de laatste stap van het betalingsproces.

Meer informatie

Na een lange periode van restauratie is het Gruuthusepaleis helemaal klaar om bezoekers opnieuw te verwonderen, net zoals het eeuwen geleden ook al deed toen de heren van Gruuthuse er nog resideerden. De vele wenteltrappen en de aaneenschakeling van grote en kleine kamers in het voormalig stadspaleis maken van het museumparcours een spannende verkenningstocht Het museum etaleert 500 jaar boeiende Brugse geschiedenis: een rijke collectie kunstvoorwerpen, documenten en handschriften brengen de verhalen van de machthebbers en de rijke elite tot leven. Het museum verleent ook toegang tot de authentieke bidkapel die het Gruuthusepaleis verbindt met de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Vanuit deze unieke privékapel konden de paleisbewoners in alle rust de mis bijwonen zonder zich onder het gewone volk te hoeven begeven.

0 beoordelingen
Er zijn geen recente beoordelingen voor Rondleiding Gruuthusemuseum 2020.
vanaf
€ 80,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.
Betaal in uw valuta
EUR - Euro
Verdere aanbiedingen