Familierondleiding Triënnale Brugge 2021: TraumA
(7)

Interactie is de rode draad doorheen deze rondleiding. Speelse opdrachten doen je anders kijken. De gids stelt vragen en laat je zelf betekenis geven aan beelden. Door erover te praten met elkaar verbreed je jouw blik. Zo probeer je samen de verhalen te achterhalen achter de kunstwerken.

  • Triënnale Brugge 2021 TraumA
  • Kinderwandeling: doelgroep 5 - 10 jaar
  • Hedendaagse kunst en architectuur
  • Kleine groep
Duur2 Uren
DeelnemerMaximum 16 deelnemers per gids (kinderen t.e.m. 11 jaar niet inbegrepen)
Belangrijke informatie

Start: Historium, Markt 1, binnenplein. 
Gelieve minstens 15 minuten op voorhand aanwezig te zijn.

Gekochte tickets kunnen niet geannuleerd worden noch terugbetaald.

Coronamaatregelen


  • Deelnemers aan de rondleiding voorzien zelf in een mondmasker.
  • Het dragen van een mondmasker tijdens de rondleiding is verplicht.
  • Deelnemers respecteren een onderlinge afstand van 1,5 meter
  • De deelnemers raken tijdens de rondleiding niets aan.

Meer informatie

Iedere zondag om 14u.De ene week een wandeling voor kinderen van 5 tot 7 jaar, de andere week voor kinderen van 8 tot 10 jaar.  Door Covid-19 kan voorlopig enkel tot eind augustus gereserveerd worden.

Van 8 mei tot 24 oktober 2021 vormt de Brugse binnenstad opnieuw het decor voor hedendaagse kunst en architectuur.

Triënnale Brugge 2021: TraumA onderzoekt de verborgen kant van Brugge. Onzichtbare lagen worden blootgelegd en vergeten verhalen worden besproken. Dertien installaties in openlucht balanceren tussen droom en werkelijkheid en prikkelen de verbeelding.

Beleef Triënnale Brugge 2021: TraumA vanuit een ander perspectief en sluit individueel of in kleine groep aan bij een vaste wekelijkse wandeling aan het parcours. Een Triënnale Brugge-gids neemt je mee op sleeptouw doorheen de binnenstad en dompelt je onder in het verhaal achter TraumA. Ontdek de verschillende kunst- en architectuurinstallaties, leer de stad vanuit een andere hoek kennen en laat je meevoeren in een wereld tussen verbeelding en realiteit.

7 beoordelingen
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Zeer aangename , kindvriendelijke gids
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Moeilijkheden bij het reserveren; enkel 1 ouder/ 1 kind. Gaf wel wat moeilijkheden om ons al 2 volwassenen en 2 kinderen te registeren.
van Sofie Van Parys op 07-07-2021

Beste mevrouw Van Parys, We hebben weet van deze moeilijkheid bij het reserveren en dit werd ondertussen aangepast. Maar we zijn blij dat jullie met de ganse familie van dit bezoek hebben genoten. Mvg, Evelyne, Visit Bruges

Leuk maar lang
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Heel leuke wandeling met een super lieve gids. Ze pakte dit zeer kindvriendelijk aan door op een eenvoudige manier uitleg te geven en leuke spelletjes te voorzien voor de kindjes.

Twee uur was wel wat lang voor de jongste kindjes van de groep.
van Emmy op 16-06-2021

Dank je wel Emmy voor je bericht. Leuk om te horen dat de kindjes ondanks die 2 uur hun toch geamuseerd hebben. Tot een volgende keer! Isabelle - Visit Bruges

leuke gezinsuitstap
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Zeer attente gids, heel gezinsvriendelijk, kortom een aanrader om in een paar uren enkele "highlights" te bewonderen van "Trauma".
van kris vyvey op 09-06-2021

Beste Kris, hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Blij dat jullie genoten hebben van de rondleiding. Met vriendelijke groeten, Evelyne - Visit Bruges

4.6/7
vanaf
€ 12,50
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.
Betaal in uw valuta
EUR - Euro
Verdere aanbiedingen