HET STILLE BRUGGE
(3)

Een unieke beleving voor wie de onbekende hoogtepunten van één van Brugges meest idyllische buurten wil ontdekken. Laat je meevoeren langs de minder begane paden in Brugge en ontdek het boeiende en verrassende Sint-Annakwartier, met haar prachtige molens en kerken.

 • Onbekend Brugge
 • Jeruzalemkapel
 • Unesco-werelderfgoed
Duur2 Uren
Deelnemer1 gids voor 1-15 personen 2 gidsen voor 16-30 personen 3 gidsen voor 31-45 personen
Belangrijke informatie

Afspraakplaats: Burg voor het stadhuis.Gelieve 15 minuten vooraf aanwezig te zijn op de afspraakplaats.U herkent onze gids aan de badge die hij/zij draagt. Wenst u de afspraakplaats te wijzigen, gelieve contact op te nemen met info@bruges-guides.com

Meer informatie

Verborgen schatten ontdekken in een schilderachtige buurt, u wandelt langs de Sint-Walburgakerk, de Sint-Annakerk, het Adornesdomein, het Kantcentrum, het Museum voor volkskunde, het Guido Gezellemuseum, de Schuttersgilden van Sint-Joris en Sint-Sebastiaan, het Engels klooster, de windmolens, de Potterie (museum en oud hospitaal).

3 beoordelingen
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
C'EST TELLEMENT MIEUX!!
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
C'est une visite très agréable que nous avons fait avec Anna notre guide. Anna parle parfaitement français, et nous a amené dans un quartier de Bruges moins visité en nous expliquant la vie de cette ville et des ses habitants par les détails de ses habitations, monuments et rues. On a choisi cette visite car le centre est inévitablement visité contrairement à la partie qu'on a faite.Si on avait plus de temps, on aurait pris une deuxième visite. Merci encore Anna.
van Laurence op 05-11-2019
Een wandeling voor de stiltegenieter
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Ik zou de wandeling aanbevelen aan wie geïnteresseerd is in de oude en moderne geschiedenis van de stad, aan wie niet houdt van drukte , voor wie de bierwinkels , chocoladewinkels, souvenirwinkels ..... geen aantrekkingskracht hebben. Je maakt kennis met een heel ander Brugge : rustige buurten, prachtige kerken, , landelijk aandoende stadsomwalling ...; heerlijk
van Viviane Naedts op 01-11-2019
Verrassende, stille, prachtige wandeling
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Ik zou de wandeling aanraden aan mensen die eens een andere kant van Brugge willen zien! Het Brugge zonder de massa toeristen, waar het stil is en waar je de tijd eventjes vergeet....!
van carolien tulpin op 14-05-2019
5/2
vanaf
€ 80,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.
Verdere aanbiedingen
BRUGGE DIE SCHONE
BRUGGE DIE SCHONE
vanaf € 80,00
HET KOSMOPOLITISCHE BRUGGE
HET KOSMOPOLITISCHE BRUGGE
vanaf € 80,00
BRUGSE SAGEN EN LEGENDEN
BRUGSE SAGEN EN LEGENDEN
vanaf € 80,00
BRUGGE VOOR WIE BRUGGE KENT
BRUGGE VOOR WIE BRUGGE KENT
vanaf € 80,00