BRUGGE DIE SCHONE
(24)

Stap mee in het bruisende verhaal van Brugge en beleef een unieke rondleiding. Onze gids neemt je mee langs de meest pittoreske straten en gebouwen - van het Begijnhof naar de Markt en de Burg. De rondleiding die je moet bijwonen als je Brugge écht wil leren kennen!

 • Unesco werelderfgoed
 • Must see in Brugge
 • Volledige binnenstad
Duur2 Uren
Deelnemer1 gids voor 1 - 24 personen 2 gidsen voor 25 - 48 personen 3 gidsen voor 49 - 72 personen
Belangrijke informatie

Afspraakplaats: Markt voor het Historium. Graag 15 minuten vooraf aanwezig zijn op de afspraakplaats. Je herkent onze gids aan de badge die hij/zij draagt. Wenst u de afspraakplaats te wijzigen, gelieve contact op te nemen met info@bruges-guides.com

Meer informatie

Het historische hart van Brugge, zoals het voor talloze bezoekers klopt ! De aangewezen rondleiding voor een kennismaking met de stad Brugge. U komt voorbij tal van bezienswaardigheden zoals de Markt (Belfort en historische gevels), de Burg (Stadhuis, H.-Bloedbasiliek, Oude Griffie), de reien, de Vismarkt, het Europa-College.U wandelt langs de vermaarde musea (Groeninge, Gruuthuse, Brangwyn), de Onze-Lieve-Vrouwekerk (met Madonnabeeld van Michelangelo) , het Oud Sint-Janshospitaal met het Memlingmuseum, godshuizen, het Begijnhof en het Minnewater.

24 beoordelingen
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Un must pour connaître Bruges
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Je suis ravie de cette expérience! Avec ma guide Marie-Christine, on a parcouru le noyau historique de Bruges pendant deux heures traversant les époques, admirant les différents côtés de la ville. Marie-Christine a le don de savoir offrir ses vastes connaissances en morceaux digestibles pour une néophyte; ses descriptifs sont clairs, vivants et efficaces. Je recommande sans hésitation!
van Tina Lundberg op 10-04-2021
Super leuke ervaring - top gids met een vleugje humor
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Zeer vlotte en snelle reservatie
Zeer goede en toffe gids - perfecte fit met onze groep
Brugge die Schone zouden wij aanraden aan iedereen die kennis wil maken met de meest relevante bezienswaardigheden in Brugge - perfect overzicht op 2 uren tijd
van Ann op 14-10-2020
Führung abgesagt
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Bewertung nicht möglich, da Führung wegen Corona abgesagt
van Helmut Dörflinger op 27-05-2020
4.3/9
vanaf
€ 80,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.
Verdere aanbiedingen
BRUGSE SAGEN EN LEGENDEN
BRUGSE SAGEN EN LEGENDEN
vanaf € 80,00
BRUGGE VOOR WIE BRUGGE KENT
BRUGGE VOOR WIE BRUGGE KENT
vanaf € 80,00
HET STILLE BRUGGE
HET STILLE BRUGGE
vanaf € 80,00