Brugge die Schone

Stap mee in het bruisende verhaal van Brugge en beleef een unieke rondleiding. Onze gids neemt je mee langs de meest pittoreske straten en gebouwen - van het Begijnhof naar de Markt en de Burg. De rondleiding die je moet bijwonen als je Brugge écht wil leren kennen!

  • Unesco werelderfgoed
  • Must see in Brugge
  • Volledige binnenstad
Duur2 Uren
Deelnemer1 gids voor 1-25 personen 2 gidsen voor 26-50 personen 3 gidsen voor 51-75 personen
Belangrijke informatie

Graag 15 minuten vooraf aanwezig zijn op de afspraakplaats. Je herkent onze gids aan de badge die hij/zij draagt. Wenst u de afspraakplaats te wijzigen, gelieve contact op te nemen met info@bruges-guides.com

Meer informatie

Het historische hart van Brugge, zoals het voor talloze bezoekers klopt ! De aangewezen rondleiding voor een kennismaking met de stad Brugge. Het historische hart van Brugge, zoals het voor talloze bezoekers klopt. De aangewezen rondleiding voor een kennismaking met de stad Brugge. U komt voorbij tal van bezienswaardigheden zoals de Markt (Belfort en historische gevels), de Burg (Stadhuis, H.-Bloedbasiliek, Oude Griffie), de reien, de Vismarkt, het Europa-College.U wandelt langs de vermaarde musea (Groeninge, Gruuthuse, Brangwyn), de Onze-Lieve-Vrouwekerk (met Madonnabeeld van Michelangelo) , het Oud Sint-Janshospitaal met het Memlingmuseum, godshuizen, het Begijnhof en het Minnewater.

1 beoordelingen
Brügge auch außerhalb der Touristentour
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Wir haben neben den touristischen Brügge auch etwas von der Situation "normaler" Menschen mitbekommen
van Thomas Haettich op 10-05-2019
vanaf
€ 80,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.
Verdere aanbiedingen
Het kosmopolitische Brugge
Het kosmopolitische Brugge
vanaf € 80,00
Sagen en legenden
Sagen en legenden
vanaf € 80,00
Het Stille Brugge
Het Stille Brugge
vanaf € 80,00