HET KOSMOPOLITISCHE BRUGGE
(2)

Reis met ons mee door de tijd en verken de stad, een bloeiende economische schakel, waar onder meer bier, gruut en laken werden verhandeld. Onze gids neemt je mee op sleeptouw langs de internationale wijken en toont je de multiculturele smeltkroes die Brugge ooit was.

 • Unesco werelderfgoed
 • Must see in Brugge
 • Oude stadscentrum
Duur2 Uren
Deelnemer1 gids voor 1 - 24 personen 2 gidsen voor 25 - 48 personen 3 gidsen voor 49 - 72 personen
Belangrijke informatie

Afspraak: Markt voor het Historium. Gelieve 15 minuten vooraf aanwezig te zijn op de afspraakplaats.U herkent onze gids aan de badge die hij/zij draagt. Wenst u de afspraakplaats te wijzigen, gelieve contact op te nemen met info@bruges-guides.com

Meer informatie

Het vroegere kosmopolitische stadsdeel, de glorie van het economische Brugge uit de 14de en 15de eeuw: de Burg, de Markt, de Vlamingstraat, de Academiestraat, het Jan van Eyckplein, de Woensdagmarkt, het Oosterlingenplein, de Sint-Gilliskerk, de Augustijnenrei, de Sint-Jakobskerk, het Hof Bladelin, de Kuipersstraat, de Eiermarkt. Op zoek naar Europese aanwezigheid van destijds.

2 beoordelingen
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Interessante wandeling doorheen een minder gekend maar toch wel belangrijk stadsgedeelte van Brugge
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Vlotte boeking en organisatie, stipte afspraken
Aan te raden aan allen die verder willen gaan dan het toeristisch parcours en iets dieper willen ingaan op de geschiedenis van Brugges gouden eeuw.
van Eddy Ramael op 20-10-2020
Visita correcta y formal
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Era un día bastante caliente en Brujas, las explicaciones fueron dadasbajo el sol. Es mejor buscar siempre el abrigo de n árbol o un parque para dar las explicaciones y que las personas puedan poner atención. La voz del guía era muy suave y no suficientemente fuerte para ser escuchada por todo el grupo. Los lugares que se visitan son muy simpáticos. La visita pordria ser más divertida, especialmente porque el público ers muy joven. Los guias fueron muy profesionales y mostraron gran ayuda para nuestra visita.
van Solange Vidal op 10-07-2019
5/1
€ 80,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.
Verdere aanbiedingen
BRUGGE DIE SCHONE
BRUGGE DIE SCHONE
vanaf € 80,00
BRUGSE SAGEN EN LEGENDEN
BRUGSE SAGEN EN LEGENDEN
vanaf € 80,00
BRUGGE VOOR WIE BRUGGE KENT
BRUGGE VOOR WIE BRUGGE KENT
vanaf € 80,00
HET STILLE BRUGGE
HET STILLE BRUGGE
vanaf € 80,00