Gidsbeurt Hartelijk Brugge
(315)

Deze exclusieve wandeling met Brugse stadsgids neemt je mee voor een boeiende tocht. Naast de vele prachtige historische gebouwen en sites ontdek je ook de goed verborgen plekjes. Een echt unieke beleving.

  • Exclusieve wandeling
  • Kleine groep
  • Unieke belevenis
Duur2 Uren
Belangrijke informatie

OPGELET: in de week van 15/8 tem 21/8/2022 zal het niet mogelijk is een bezoek aan de Lantaarntoren (dak concertgbouw) niet mogelijk wegens werkzaamheden.

Gekochte tickets kunnen niet meer worden ingeleverd noch worden terugbetaald.

 

Meer informatie

Je ontdekt niet alleen de vele prachtige historische gebouwen en sites, maar ook goed verborgen parels en geheime plekjes. Zo eindigt de wandeling met een adembenemend zicht over de stad vanop het dakterras van het Concertgebouw (exclusief voor deze wandeling).

Per taal staat 1 gids ter beschikking.  Maximaal 16 personen per gids worden toegelaten. Reserveren kan tot 12 uur de dag zelf (indien nog beschikbaarheid).

315 beoordelingen
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Super!!
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Het boeken van een erkende rondleiding met een Nederlandse gids was moeilijk te vinden. Ook niet via site visitbrugge.be, maar uiteindelijk via een link die we hadden gekregen na een mailtje aan toerisme Brugge. Dit zou beter en handiger moeten kunnen.
Onze gids Katty was geweldig. Ze heeft ons veel laten zien, veel verteld en het was reuze interessant en gezellig. We hadden het geluk dat we maar met tweetjes waren dus we kregen alle aandacht. Heel veel complimenten voor haar en we zullen haar rondleidingen zeker bij anderen van harte aanbevelen!
van Lia Parol op 07-08-2022

Beste Lia, héél leuk om te lezen dat jullie van de wandeling genoten hebben. Jammer dat het moeilijk was om deze terug te vinden. We nemen je opmerking zeker mee naar de toekomst. Hopelijk hebben jullie toch een super toffe dag in Brugge gehad. Met vriendelijke groet, Isabelle - Visit Bruges

Une belle decouverte
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Très belle visite de la ville de Bruges avec un guide sympathique parlant français. Permet de découvrir des lieux et anecdotes que nous n'aurions pas pu observer seuls.
Attention, le lieu de rdv n'est pas sur la grande place ni à l'angle de la rue mais dans une petite cour intérieure.
van Claire op 26-07-2022

Un tout grand merci, Claire, pour votre commentaire positif et informatif! Gudrun, Visit Bruges

Très sympatique
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Visite agréable, bien ajusté en marche et explication. Respecte l'horaire, très bien
van clotaire cosnard op 25-07-2022

Bonjour Clotaire, nous vous remercions pour votre commentaire. A une prochaine fois! Bonne journée, Isabelle - Visit Bruges

4.45/108
vanaf
€ 12,50
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.
Betaal in uw valuta
EUR - Euro