Gidsbeurt Hartelijk Brugge
(300)

Deze exclusieve wandeling met Brugse stadsgids neemt je mee voor een boeiende tocht. Naast de vele prachtige historische gebouwen en sites ontdek je ook de goed verborgen plekjes. Een echt unieke beleving.

  • Exclusieve wandeling
  • Kleine groep
  • Unieke belevenis
Duur2 Uren
Belangrijke informatie

OPGELET: in de week van 15/8 tem 21/8/2022 zal het niet mogelijk is een bezoek aan de Lantaarntoren (dak concertgbouw) niet mogelijk wegens werkzaamheden.

Gekochte tickets kunnen niet meer worden ingeleverd noch worden terugbetaald.

 

Meer informatie

Je ontdekt niet alleen de vele prachtige historische gebouwen en sites, maar ook goed verborgen parels en geheime plekjes. Zo eindigt de wandeling met een adembenemend zicht over de stad vanop het dakterras van het Concertgebouw (exclusief voor deze wandeling).

Per taal staat 1 gids ter beschikking.  Maximaal 16 personen per gids worden toegelaten. Reserveren kan tot 12 uur de dag zelf (indien nog beschikbaarheid).

300 beoordelingen
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Une visite de Bruges, intéressante, pleine de charme et très agréable.
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
C'est en suivant des itinéraires insolites et remplis de charme que la guide nous a conté l'histoire de la ville. Elle nous a, ainsi, permis d'éviter la foule du samedi tout en profitant pleinement des lieux chargés d'âme et d'histoire. A recommander, absolument!
van Noëlle Bachy op 28-06-2022
Stadswandeling Brugge
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Een kalme rondwandeling met mijn vrouw, onze twee pubers en mijzelf, door een mooi Brugge. Alles wordt duidelijk en uitgebreid uitgelegd. Het mocht van mij net ietsje sneller en qua beschrijvingen ook ietsje korter. Misschien zou het leuk zijn als je op sommige plekken een blik ergens binnen kan werpen of locaties waar je even binnen kan kijken, qua afwisseling met de buitenlocaties. Het uitzicht vanaf het muziekgebouw op het eind is leuk.

Onze Vlaamse rondleidster had misschien nét iets harder mogen praten, zeker met de honderden toeristen die links en rechts en luid voorbij snellen. Maar ja, dat zeg ik dan weer als luide Hollander.
van Jorrit de Klerk op 28-06-2022
Cpo avis
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Clair, précis et agréable.
van CPO op 28-06-2022
4.45/104
vanaf
€ 12,50
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.
Betaal in uw valuta
EUR - Euro