Choc around the clock
(14)
© S-wan / Chocoladewandeling
© S-wan / Guides with a twist

Laat je in het gezelschap van een S-wangids verleiden tot zalige zonde. Tijdens de wandeling verwent onze gids je met weetjes en feiten over chocolade. En de Brugse chocolatiers? Die zorgen voor pralines om je vingers bij af te likken. Beleef, proef en geniet van Brugge én chocolade.

  • chocolade
  • chocolatiers
  • wandeling
  • degustaties
  • beleven = proeven
  • Groepsticket 90 € per gids (Max. 20 deelnemers per gids)
Inbegrepen

Diverse degustaties per persoon zijn inbegrepen in de wandeling. Hiervoor betaal je een forfaitaire meerprijs van € 5,00 per persoon

Duur2 Uren
DeelnemerHet aantal deelnemers per groep is beperkt tot 20 personen.
Belangrijke informatie

Graag 10 minuten op voorhand aanwezig zijn op de afspraakplaats (= infokantoor 't Zand, Concertgebouw), want onze gids vertrekt stipt op tijd. Je herkent onze gids aan de badge die hij/zij draagt.

Bijkomende informatiePDF_S-wan_visitekaartje.pdf

Meer informatie

De plannen voor een echte Brugse praline bestonden al lang, maar ze kwam er pas effectief in 2006. Na vele vergaderingen en proeverijen werd, door de Bruggeling zelf, het lekkerste en meest Brugse recept verkozen. Het "Brugs Swaentje" was geboren. Het recept? Dat is strikt geheim. Repen of plakken, pralines of bonbons, koekjes of ijsjes, maar ook chocopasta en chocolademelk. Puur, melk, wit, zelfs roze. Chocolade in alle vormen, maten en gewichten, gebruikt om te betalen, in de geneeskunde, als snoepgoed, ter versterking, in boekvorm en op film en ja, ook in de liefde. Chocolade bestormt alle zintuigen, maar belegert vooral de smaakpapillen. Weetjes over deze zalige zonde doen het water in de mond komen. Dan kan alleen proeven de lust beheersen.

14 beoordelingen
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Familie en vrienden op chocoladetoer
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Een leuke en boeiende wandeling, de communicatie met de organisatie verliep heel vlotjes en de dame aan de telefoon was volle goede adviezen en ze waren ook flexibel.
Iedereen vond het leuk om op deze originele manier Brugge te zien en proeven ..
van Jarige op 29-08-2023
Heel goed
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Aan iedereen
van karin cambier op 22-06-2023
Kurzweilig, charmant und leckere Pralinen...
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Es war rundherum ein schönes Erlebnis. Erik hatte viele Anekdoten und Geschichten auf Lager - das alles in einem Superdeutsch mit flämischen Akzent (sehr charmant!) - und so waren die zwei Stunden schnell vorbei! Es war bereits unser vierter Tag in Brügge und wir hatten bereits eine erste Führung gemacht, trotzdem haben wir sehr viel Neues gesehen und gehört. Zwischendurch haben wir in sehr exquisiten Pralinenläden verschiedenen Pralinen probieren dürfen, davon waren einige sehr ausgefallen.Wirklich toll, das bestätigen alle elf Frauen, de mit dabei waren. Vielen Dank, Erik!
van Jutta Meier op 03-06-2023
4.9/11
vanaf
€ 90,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.
Betaal in uw valuta
EUR - Euro

TripAdvisor beoordeling

3 Beoordelingen
Verdere aanbiedingen
Het beste van Brugge
Het beste van Brugge
vanaf € 90,00
De tuin van Hades
De tuin van Hades
vanaf € 90,00
Fonkelend Brugge
Fonkelend Brugge
vanaf € 75,00